Koko maan kattava Snow-varaosaverkosto varmistaa alkuperäisvaraosien kitkattoman saatavuuden ammattitaidolla, nopeasti ja luotettavasti. Alkuperäisvaraosilla varmistat lisälaitteesi toimivuuden. -Snowstar sopimushuoltajat tarjoavat Sinulle lisäksi laajan valikoiman erilaisia tarvikkeita ja lisävarusteita, joilla voit tehostaa ja helpottaa työtäsi.

Snowstar:n kattava varaosien- ja huoltotarvikkeiden keskusvarasto sijaitsee Tampereen Pirkkalassa, josta asiakas voi kiireellisissä tapauksissa myös itse noutaa* tarvitsemansa osat.

Snowstar:n verkkokaupasta (www.snowstar.fi) voit vaivattomasti tilata varaosat, kulutusosat, ja tarvikkeet. Snowstar kuljetus sopimukset takaa nopeat ja edulliset toimitukset joko suoraan kotiovellesi tai lähimpään toimipisteeseen.

*Keskusvarastollamme toimii ainoastaan noutopalvelu. Muistathan aina ensin tilata varaosan lähimmältä Snowstar-varaosapisteeltäsi ennen noutoa.

VARAOSAT

Markus Viitanen

Varaosat

+358 (50) 405 9360 markus.viitanen@jhcenter.fi

Missio

Missiomme on rikastaa urakoitsijoitten elämää kestävillä ja laadukkailla tuotteilla, jotka tuovat iloa ja ratkaisevat arjen ongelmia toiminnallisuudellaan, innovaatioillaan ja muotoilullaan.

Visio

Visiomme on olla globaali yhtiö, jolla on:
- Haluttu brändi
- Iloa tuottavat, kestävät tuotteet
- Ensiluokkaiset suhteet asiakkaisiin
- Ensiluokkainen myynti ja jälkimarkkinointi

Tavoite

Tavoitteemme on saada ainutlaatuiset tuotteemme urakoitsijoitten käyttöön ympäri maailman, vahvan toimiala- ja asiakastuntemuksen avulla.

Arvomme

JH- Konemarkinoinnin tavoite toteutuu toiminnalla, joka pohjautuu vahvaan arvomaaperään. Asiakaslähtöisyys on JH- konemarkkinoinnin tärkein arvo. Se näkyy sitoutuneina ja pitkäjänteisinä asiakassuhteina. Meillä on rohkeutta uskoa omaan näkemykseen, tunnustaa realiteetit ja tehdä asiat loppuun asti. Yrittäjyys on JH- konemarkkinonnin arvoista ehkä omaleimaisin. Se tarkoittaa oma- aloitteisuutta, tiedostettua tuloshakuisuutta, sitoutumista tavoitteisiin sekä tulevaisuutta peilaavaa ajattelua. Tyytyväinen asiakas on JH- konemarkkinoinnille arvokas. Otamme selville, mitä asiakas odottaa, kuuntelemme häntä, pidämme lupauksemme ja pyrimme ylittämään asiakkaan odotukset. Rehti toiminta on JH- konemarkkininnin toiminnan perusta. Tekemisessä se tarkoittaa sekä rehellisyyttä itselle että sanojen ja tekojen kohtaamista.